JONNA


Heippa! Olen Jonna. Minulle on ollut lapsesta saakka luonnollista, että näkyvän maailman lisäksi ympärillämme on myös fyysisille silmille näkymätön todellisuus. Ajattelen, että olemme sieluina kokemassa tätä ihmiskokemusta maan päällä ja muistamassa, että olemme kaikki ytimeltämme valoa ja rakkautta. Uskon, että luon omaa todellisuuttani yhteistyössä korkeamman voiman kanssa ja itse tykkään kutsua tuota voimaa Luojaksi.  

Olen intuitiivinen,  selvänäköinen ja erityisherkkä nainen. Aistin voimakkaasti energioita ja tunnetiloja ympärilläni. Saan selväaistien kautta tietoa intuitiivisena tietona, visuaalisina viesteinä, jotka havaitsen "sisäisillä silmilläni" ja selväkuuloisena tietona "ääniviesteinä", jotka poimin ympäröivästä äänimaailmasta. Menneiden elämien näkeminen on auttanut ymmärtämään paremmin omaa käyttäytymistä ja valintoja nykyisyydessä.

Oman henkisen polun vuoristorata on johdattanut mystisten sisäisten kokemusten äärelle ja tutkimaan sekä omia varjoja että valoa. Alkemistina muunnan energiaa raskaammasta kevyempään esimerkiksi rajoittavia uskomuksia vapauttamalla. Parantajan tietä olen kulkenut omaa sisäistä lasta hoivaamalla, tunnekehoa puhdistamalla ja avaamalla sydäntä rakkaudelle, runsaudelle ja aidolle läheisyydelle. 

Noin kymmenen vuotta sitten aloitin joogan ja kiinnostuin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Vuosien varrella olen opiskellut erilaisia energiahoitomuotoja ja tietoisuustyökaluja ( intuitiivinen energiahoito, Theta Healing®, Access Bars® ), joogaa, astrologiaa, psykologiaa ja tarot-luentaa. Ensimmäiseltä koulutukseltani olen toimintaterapeutti (AMK) ja työskennellyt monenlaisissa tehtävissä sosiaali- ja terveysalalla, työllisyydenhoidossa  ja kouluissa. 

Rakkaus, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sydämen polun seuraaminen ovat tärkeitä arvojani tässä elämässä. Haluan elää maailmassa, jossa on vähemmän tuomitsemista, enemmän myötätuntoa ja jokainen saa olla oma aito ja ainutlaatuinen itsensä. Ilolla kuljen rinnallasi auttaen  sinua kohti omannäköistä elämääsi ja tavoitteitasi. Tällä hetkellä teen astrologisia tulkintoja ja energiahoitoja. Tapaamisiin <3 !