Intuitiivinen energiahoito


                                     

Intuitiivisessa energiahoidossa yhdistyn korkeimpaan valon ja rakkauden energiaan, alkulähteen energiaan. Seuraavaksi kanavoin tuota energiaa sinulle käsieni kautta. Sinun tehtäväsi on asettua vastaanottamaan uudistavaa energiaa. Hoito tehdään makuuasennossa hoitopöydällä ja päivävaatteet päällä. Voit kokea fyysisiä tuntemuksia, kuten lämpöä tai energian virtauksia kehossasi ja hoito saattaa liikuttaa tunteita. 

Rentoutumisen ja korkean energian vaikutuksesta kaikki mikä omassa kehossasi ja energiajärjestelmässäsi ei värähtele samalla taajuudella ja on nyt valmis muuntumaan korkeammalle tasolle, muuntuu. Näin sinun on mahdollista vapautua vanhasta raskaasta energiasta ja ottaa vastaan uutta. Asetan aina ennen hoidon alkua pyynnön, että hoito tapahtuu mahdollisimman lempeästi ja juuri sinun korkeimmaksi parhaaksi. 

Intuitiivisessa energiahoidossa ei ole tiettyä kaavaa, vaan hoito etenee intuitiivisen ohjauksen ja yhteisen vuorovaikutuksen johdattamana. Hoito vahvistaa yhteyttäsi Maan, koko olemuksesi ja alkulähteen energian välillä.  

HInta: 90€ / 60 min 


                                         Intuitiivinen ETÄ-energiahoito

Etänä tehtävässä energiahoidossa eli kaukohoidossa yhdistyn korkeimpaan valon ja rakkauden energiaan, alkulähteen energiaan. Seuraavaksi kanavoin tuota energiaa sinulle. Energiahoitaja voi lähettää energiaa aikomuksella minne tahansa ja yhteyden luominen onnistuu ilman fyysistä kontaktia, missä ikinä oletkin. 

Ota hoidon ajaksi mukava ja rento asento. Sinun tehtäväsi on asettua vastaanottamaan uudistavaa energiaa. Voit kokea fyysisiä tuntemuksia, kuten lämpöä tai energian virtauksia kehossasi ja hoito saattaa liikuttaa tunteita. Rentoutumisen ja korkean energian vaikutuksesta kaikki mikä omassa kehossasi ja energiajärjestelmässäsi ei värähtele samalla taajuudella ja on nyt valmis muuntumaan korkeammalle tasolle, muuntuu. Näin sinun on mahdollista vapautua vanhasta raskaasta energiasta ja ottaa vastaan uutta. 

Hoito vahvistaa yhteyttäsi Maan, koko olemuksesi ja alkulähteen energian välillä. Asetan aina ennen hoidon alkua pyynnön, että hoito tapahtuu mahdollisimman lempeästi ja juuri sinun korkeimmaksi parhaaksi. 

Hinta: 90 € / 60 min