Energiahoidot 60 min/ 90€  


Intuitiivisessa energiahoidossa (myös etänä) yhdistyn korkeimpaan valon ja rakkauden energiaan, alkulähteen energiaan. Seuraavaksi kanavoin tuota energiaa sinulle käsieni kautta. Sinun tehtäväsi on asettua vastaanottamaan uudistavaa energiaa. Hoito tehdään makuuasennossa hoitopöydällä ja päivävaatteet päällä. Voit kokea fyysisiä tuntemuksia, kuten lämpöä tai energian virtauksia kehossasi ja hoito saattaa liikuttaa tunteita.

Rentoutumisen ja korkean energian vaikutuksesta kaikki mikä omassa kehossasi ja energiajärjestelmässäsi ei värähtele samalla taajuudella ja on nyt valmis muuntumaan korkeammalle tasolle, muuntuu. Näin sinun on mahdollista vapautua vanhasta raskaasta energiasta ja ottaa vastaan uutta. Asetan aina ennen hoidon alkua pyynnön, että hoito tapahtuu mahdollisimman lempeästi ja juuri sinun korkeimmaksi parhaaksi.

Intuitiivisessa energiahoidossa ei ole tiettyä kaavaa, vaan hoito etenee intuitiivisen ohjauksen ja yhteisen vuorovaikutuksen johdattamana. Hoito vahvistaa yhteyttäsi Maan, koko olemuksesi ja alkulähteen energian välillä. 

Intuitiivinen ETÄ-energiahoito 30 min/45 €. Voit vastaanottaa ETÄ-energiahoidon missä päin maailmaa oletkin. Valitse hoidon vastaanottamiseen hetki, jolloin sinulla on mahdollisuus rentoutua ja rauhoittua.


Access Bars® on yksinkertainen ja syvästi rentouttava hoitomuoto, jossa 32 pistettä pään alueella kosketetaan kevyesti ja stimuloidaan näin positiivisia muutoksia kehon ja mielen tasolla. Hoito tehdään asiakkaan rentoutuessa hoitopöydällä päivävaatteet päällä. 

Access Bars® mahdollistaa rentoutumisen, tietoisuuden laajentumisen ja kehon ja mielen lukkojen avautumisen. Työskentelyn avulla on entistä helpompaa vapautua kuormittavista tunteista, ajatuksista ja elämää rajoittavista uskomuksista. Ja vapautumisen myötä, mikä kaikki voikaan olla mahdollista...