Astrologinen tulkinta  

                                                       Oivalla sieluntehtäväsi kuunsolmujen avulla.

Astrologinen syntymäkartta on kuin kosminen heijastus sen tarkan hetken energiasta, jolloin synnyit. Kuunsolmut puolestaan kuvastavat kartalla sieluntehtävää eli syytä, miksi sielu on inkarnoitunut juuri tähän elämään ja kokemaan tiettyjä kokemuksia.

Kuunsolmut eivät ole varsinaisia taivaankappaleita kuten planeetat, vaan laskennallisia pisteitä taivaalla.

Laskusolmu   kertoo menneiden elämien kokemuksista, käyttäytymismalleista ja myös lahjoistamme. Laskusolmu kertoo alueista, jotka jo hallitsemme ja joita ei ole tarvetta liiallisesti kehittää enää tässä elämässä. Noususolmu ☊ kertoo kokemuksista, joita kohden sielu haluaa kulkea, jotta voimme oppia uutta ja tuntea syvää täyttymystä.

Kuunsolmujen energioiden ymmärtäminen ja tasapainottaminen johtaa usein suurempaan itsetuntemukseen, tyytyväisyyteen ja merkityksellisyyden tunteeseen omassa elämässä. Itse olen saanut astrologiasta paljon oivalluksia ja sen myötä on ollut helpompaa ymmärtää, hyväksyä ja rakastaa itseään syvemmin. Itsetuntemus puolestaan auttaa muun muassa ymmärtämään omaa ja toisten käyttäytymistä ihmissuhteissa. 

Intuitiivinen astrologinen tulkinta 60 min, 120 €. Tulkinta on suullinen ja voidaan toteuttaa zoomissa tai paikan päällä Järvenpäässä. Lämpimästi tervetuloa <3! Soita tai laita viestiä 041 - 5044303.