Asiakaspalautteet

Jonnan hoidoissa on erityistä ollut se, että hoidot ovat mukautuneet oman kehitysvaiheen tarpeita palvelemaan:

Alussa Jonna on täydentänyt omilla hoidon aikaisilla näyillään omaa kyvyttömyyttäni nähdä asioita kuvina, joita hän on osannut sitten hyvin avata omia sen hetkisiä tilanteita selkeyttämään. Myöhemmin on jaettu yhteisiä näkykokemuksia ja pystytty viemään hoidon aikainen "henkinen palaveri" uudelle tasolle. (Kokemukset intuitiivisista energiahoidoista.)

Lopuksi viimeisimpänä kokemuksena koko hoidon kestävä täysin tyhjän ja tyyneyden tilan kokemus, joka pystyi ylittämään jatkuvan asioiden analyysin tarpeen ja joka mahdollistui Jonnan rauhallisen olemuksen läsnä ollessa (kokemus Access Bars® -hoidosta).

Riina


Lämpimästi suosittelen! Hoidon jälkeen olo on kuin uudelleensyntynyt. Ilmapiiri oli rauhoittava ja hoitajana Jonna on luonnonlahjakkuus.

 Hoidon jälkeen stressaantuneen ja kuormittuneen olon tilalle on saapunut raukea ja selkeämpi mieli. Hoidoista on ollut iso apu arjen keskellä.

Riikka


11-vuotias poikani sairastui matkalla oksennustautiin ja kovaan kuumeeseen. Ensimmäisenä päivänä Jonna teki puolen tunnin hoidon etänä, jonka jälkeen poika tunsi kihelmöintiä kantapäissä. Hoidon  jälkeen kuume oli laskenut ja hän halusi kylpyyn. Tauti ei kokonaan taittunut, mutta olo helpottui paljon.

**********

Sain Jonnalta Theta etähoidon. Olin silloin jonkin verran ahdistunut ja hankalassa elämänvaiheessa.

Hoidon jälkeen minut valtasi rauhan ja valon tunne. Ajatukseni ja tunteeni olivat selkeämmät.

Tunsin rakkautta itseäni ja elämää kohtaan.

Kiitos Jonna.

Anunea


En ennestään tuntenut Jonnaa. Jo kun varailin aikaa, välittyi hänestä todella lämmin, välittävä ja aito energia. Pitkän välimatkan vuoksi tapaaminen tapahtui Zoomin kautta näppärästi. Sain paljon uutta ja hyödyllistä tietoa astrologisesta kartastani ja tämän lisäksi Jonna auttoi minua oivaltamaan asioita intuitiivisten kykyjensä ja Tarot-korttien avulla, mikä oli ihan mahtavaa! 

Tulkinnan jälkeen minulla oli todella voimaantunut sekä itsevarma olo. Tämän jälkeen olen pystynyt keskittymään konkreettisemmin itseni kehittämiseen ja luottamaan yhä vahvemmin omaan intuitioon. 

Etätapaamisen jälkeen Jonna on useita kertoja pompsahtanut mieleeni ja jo häntä ajatellessa tulee lämmin ja positiivinen olo. Kiitos vielä Jonna, lämmin suositus! ❤

Sonja


Kävin Jonnan energiahoidossa, hoito oli ihanan rentouttava ja todella hoitava.

Hän löysi kehostani monta kohtaa johon olin säilönyt tunteitani ja kokemuksia vuosien varrelta. Oli todella vapauttavaa päästää irti niistä asioista joita olin pitkään kantanut mukanani. 

Sain itselleni tasapainon ja rauhan sekä voiman olla oma itseni, kiitos ❤

Hanna

"Over the years I've been blessed to receive several healing sessions and astrological consults from Jonna. I find in her a clear channel for information and feminine energy and a heartfelt and gentle healer. 

Her sessions have opened my heart and pointed me towards important themes and issues in my life, things that wanted to be felt by my body and held in the embrace of my heart. In her light and warm presence I am able to address difficult emotions and limiting believes with more compassion. 

Her intuitive insights have always been right on and are accompanied with guiding questions that help me to feel and find my own answers and develop my inner guide. Deeply thankful!"

Jelka"Kiitos Jonna !

Astrologinen kuunsolmu konsultaatio selvänäköisellä twistillä oli todella oivalluttava kokemus. Monet asiat avautuivat uudella tavalla. Vihdoin ymmärsin mistä on aika päästää irti ja mitä kohti mennä. Se on myös johtanut toimintaan, konkreettisiin tekoihin.

Zoomin välityksellä konsultaatio toteutui kätevästi, välimatkasta huolimatta. Jonnan lempeä, sydämellinen energia, ammatillinen ote ja taito sanoittaa asiat käytännön läheisesti on vertaansa vailla. Suosittelen lämpimästi !"

Soile


"Hoidon aikana kehoni rentoutui unenomaiseen tilaan.

Jonna löysi hoidon aikana uskomuksen joka on vaikuttanut elämääni rajoittavasti, hän osasi ohjata kuinka voisin tuota uskomusta työstää terveemmälle pohjalle, näin vapautuen enemmän elämän palvelukseen.

Olen saanut keveyttä elämääni, uskomukseni hoidon kautta syvemmin tiedostaen, sitä hiljalleen tutkien ja jalostaen.

Sain myös tärkeää tietoa kehoni tilasta, johon minun tulisi kiinnittää huomiota.

Jonnan lempeä läsnäolo ja maanläheinen viisaus on auttanut monissa elämäni hetkissä.

Hänen sisarellinen läsnäolonsa on ollut minulle aina parantavaa ja uudistavaa, tapahtui hoito sitten fyysisesti tai etänä."

💗Vaaleanpunaista sydän energiaa sinua ajatellessa💗".

Liina